Felnőtt csoport csapatépítő hétvégéje

PNNTEOktóber első hétvégéjén felnőtt tánccsoportunkkal Visegrádon jártunk, ahol rendkívül intenzív csapatépítő tréningben volt részünk, amit igyekeztünk élményekben is gazdaggá tenni.

Két éjszakát töltöttünk el a Butikhotel Visegrádban.  A csapatépítés hangulatát megalapozta a finom reggeli, a frissen főzött kávé illata és a sok-sok meleg tea.

A természetnek hála csodás őszi időben szabadidős programot is beiktathattunk, sétahajóztunk, elbarangoltunk az Ördögmalom-vízeséshez és a Pisztrángos tóhoz.

Ezen felül próbáltunk, sokat. Gyakoroltuk a táncokat, finomítgattuk a lépéseket, hiszen majd ha végre ismét színpadra állhatunk, nem szeretnénk csalódást okozni a nézőknek.

Belemerülve a próbák utáni beszélgetésekbe rengeteget nevettünk és igencsak éjfél után tértünk nyugovóra.

A sok-sok fénykép, a csoportképek – amelyeken a mosoly a lehető legőszintébb – segítenek, hogy később újra átélhetők legyenek élményeink.

A hétvége folyamán többször megfogalmazódott bennünk: mennyire értékes és hasznos egy ilyen program? A válasz mindenki számára egyértelművé vált, úgy érezzük, mindenkinek hasznos volt ez az együtt eltöltött hétvége. Sokat tanultunk egymástól, mindenki tudása legjavát adta bele a próbákba, ismét bebizonyosodott, hogy tudunk jól együtt dolgozni. Még jobb csapat lett belőlünk és sikerült erőt gyűjteni az előttünk álló feladatok elvégzéséhez.

Ezúton szeretnénk megköszönni a segítséget azoknak, akik oroszlánrészt vállaltak a csapatépítő megszervezésében és lebonyolításában.

Reméljük hamarosan ismét lesz lehetőségünk egy hasonló, a csapatot összekovácsoló tréningre, mert KELL EGY JÓ CSAPAT!

A csapatépítő hétvége nem valósulhatott volna meg Magyarország Kormánya, a Miniszterelnökség, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és Pilisvörösvár Város Önkormányzata támogatása nélkül. Köszönjük, hogy hozzájárultak a sikeréhez!

Szöveg: Ziegler Anna
Fotók: Ingrid Zantleitner, Varga Zsuzsanna

Pilisvörösvár Város Önkormányzata

Külön köszönet a fotókért Ingrid Zantleitnernek.